Błonnik Jabłkowy Proszek 200g INTENSON

sc-033

Nowość

Błonnik jabłkowy wytwarzany jest z wytłoków jabłkowych, metodą gwarantującą wysoką jakość produktu końcowego. Wysoka zawartość naturalnego pochodzenia błonnika w produkcie pomaga w utrzymaniu prawidłowej pracy układu pokarmowego.

4,99 zł

BŁONNIK JABŁKOWY W PROSZKU 200g INTENSON

Błonnik jabłkowy wytwarzany jest z wytłoków jabłkowych, metodą gwarantującą wysoką jakość produktu końcowego.

Wysoka zawartość naturalnego pochodzenia błonnika w produkcie pomaga w utrzymaniu prawidłowej pracy układu pokarmowego.

Wartość odżywczaw 100g
Wartość energetyczna 1214kJ/ 296kcal
Tłuszcz
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
3,0g
< 1,0g
Węglowodany
w tym cukry
35,0g
5,0g
Błonnik 55,0g
Białko 4,0g
Sól 0,0g

Składniki:

100% błonnik jabłkowy

Kraj pochodzenia*:

Niemcy
* w zależności od partii (aktualny kraj pochodzenia na opakowaniu)

Zawartość netto (bez opakowania):

200g

Producent:

Intenson Europe sp. z o.o.
Różana 7
05-420 Józefów

Sposób użycia:

Dawkowanie należy ustalać indywidualnie. Zaleca się rozpocząć przyjmowanie od 1 łyżeczki dziennie (ok. 3,5g), stopniowo zwiększać ilość, aż do otrzymania oczekiwanego rezultatu. Nie należy przekraczać dawki 5 łyżeczek (do 20g) dziennie. Produkt należy dodać do wody, innych napojów lub jogurtu i dodatkowo popić szklanką wody. Nie spożywać produktu „na sucho”. Błonnik jabłkowy można także dodać do zup, sosów, musli jak również koktajli.

UWAGA! Nieprzeznaczony dla niemowląt i małych dzieci. Nie stosować przy nadwrażliwości na którykolwiek ze składników, w stanach skurczowych lub niedrożności jelit, bólach brzucha o nieznanej przyczynie, nudnościach, wymiotach.

Nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.

Termin przydatności:

Wszystkie oferowane produkty są świeże o ile nie napisano inaczej w ofercie.
Na życzenie podajemy dokładny termin przydatności e-mailowo lub telefonicznie.

Napisz opinię

Błonnik Jabłkowy Proszek 200g INTENSON

Błonnik Jabłkowy Proszek 200g INTENSON

Błonnik jabłkowy wytwarzany jest z wytłoków jabłkowych, metodą gwarantującą wysoką jakość produktu końcowego. Wysoka zawartość naturalnego pochodzenia błonnika w produkcie pomaga w utrzymaniu prawidłowej pracy układu pokarmowego.

TOP