Cukier Kokosowy 1kg Palmowy TARGROCH

tg-017

Nowość

Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej.

25,99 zł

CUKIER KOKOSOWY 1kg PALMOWY TARGROCH

Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej. Ma lekki, podobny do karmelu smak, a zatem jest wyśmienitą alternatywą dla zwykłego cukru.
Wyprodukowany został z surowców najwyższej jakości bez żadnych dodatków chemicznych.

Składniki:

Cukier kokosowy 100%

Kraj pochodzenia:

Indonezja

Wartość odżywcza:

Wartość odżywcza

produktu

W 100 g

W porcji 10 g

%RWS* w 10 g

Wartość energetyczna

1598 kJ/382 kcal

160 kJ/38 kcal

1,90%

Tłuszcz
w tym nasycone

0,4 g
0,4 g

0,04 g
0,04 g

0,06%
0,2%

Węglowodany
w tym cukry

93,4 g
91,5 g

9,34 g
9,15 g

3,6%
10,2%

Białko

1,1 g

0,11 g

0,22%

Błonnik

1,9 g

0,19 g

-


*RWS - Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
Opakowanie 1000 g zawiera 10 sugerowanych porcji.

Zawartość netto (bez opakowania):

1000 g / 1 kg

Producent:

Tar-Groch-Fil Sp.J.
Filipowice 161
32-840 Zakliczyn

Najlepiej spożyć przed:

Wszystkie oferowane produkty są świeże o ile nie napisano inaczej w aukcji lub w komunikatach pod nią.
Na życzenie podajemy dokładny termin przydatności e-mailowo lub telefonicznie.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Napisz opinię

Cukier Kokosowy 1kg Palmowy TARGROCH

Cukier Kokosowy 1kg Palmowy TARGROCH

Cukier kokosowy jest całkowicie naturalnym cukrem, który jest wytwarzany przez gotowanie małych pąków kwiatowych palmy kokosowej.

TOP