Majeranek EKO 15g Przyprawa Dary Natury

dn-279

Nowość

Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. 

3,39 zł

MAJERANEK 15g PRZYPRAWA EKOLOGICZNA DARY NATURY

Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, ryb, pasztetów i omletów. 
Wyprodukowany został z surowców najwyższej jakości bez żadnych dodatków chemicznych.

Nasze ekologiczne przyprawy wzbogacają smak, aromat, stymulują procesy trawienne oraz stanowią źródło witamin, soli mineralnych i innych cennych dla zdrowia substancji.
Używając ekologicznych produktów przyczyniasz się do ochrony środowiska.

Składniki:

Majeranek 100%

Kraj pochodzenia:

Polska

Zawartość netto (bez opakowania):

15 g

Producent:

Dary Natury Mirosław Angielczyk
Koryciny 73
17-315 Grodzisk

PRODUKT POSIADA CERTYFIKAT EKOLOGICZNY

Europejskie logo żywności ekologicznej powoduje, że konsumenci mają pewność co do pochodzenia i jakości kupowanej przez siebie żywności i napojów. Obecność tego logo na dowolnym produkcie oznacza zgodność tego wyrobu z rozporządzeniem UE w sprawie rolnictwa ekologicznego.

Certyfikaty jakości:

Certyfikaty jakości

Do produkcji zostały użyte rośliny zebrane ręcznie ze stanu naturalnego w specjalnej certyfikowanej strefie czystej ekologicznie lub zostały wyprodukowane w gospodarstwach ekologicznych. W gospodarstwach ekologicznych nie używa się żadnych nawozów sztucznych i chemicznych środków ochrony roślin. Wyrób taki nie zawiera także żadnych sztucznych substancji dodatkowych typu konserwanty, barwniki, aromaty itp. Wszelkie te elementy powodują, że produkt jest wyjątkowo wysokiej jakości.

Termin przydatności:

Wszystkie oferowane produkty są świeże o ile nie napisano inaczej w ofercie.
Na życzenie podajemy dokładny termin przydatności e-mailowo lub telefonicznie.

Napisz opinię

Majeranek EKO 15g Przyprawa Dary Natury

Majeranek EKO 15g Przyprawa Dary Natury

Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. 

TOP